čtvrtek 24. března 2011

... pro Olgu :o)


12 komentářů:

  1. Dobré ráno ženy moje rozmilé, tak jsem si dneska troušku přispala chii do osmi .. chiii .. venku je ale krásně,takže jen co malá zkoukne pohádku, vyrážíme ven.

    Tak mějte taky krásný sluníčkový den.

    Vladěnko slunenko .. jéé to se paní Olga poměje, takovou supr čupr jarno-letňo zajušku .. ach aaach aaaach aaach .. nádherná!!!

    Žaníku kde jsi .... kdeeee jsiii http://www.youtube.com/watch?v=a-B1JrNbN5I ... snad jsme si tě měly všímat víc ..http://www.youtube.com/watch?v=SVOIcDp1UUs&feature=related ... snad jednoho dne vrátíš se k nám ... http://www.youtube.com/watch?v=TptRIe7LrpE

    Papa Jíťa

    OdpovědětVymazat
  2. Tak zajdulka slečna vyjarněná je krásná....a šupky s prádlem ven, aby se pěkně ty její fusekličky na sluníčku provoněly. Paní Olga se fakt bude mít, moc se povedla, všem sluníčkový jarní den přeje Kája

    OdpovědětVymazat
  3. To je frajerka mašličková,ušatá.Takhle bych chtěla být oháklá,určitě by mě to taky seklo!!!Je to romantika!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi modrá....jsi modrá jako hladina,
    jsi řeka,která usíná,
    jsi jako nebe za úsvitu
    a věříš na lži ze soucitu......:-))))

    Vladi....tak tahle je opravdu krásná nejkrásnější...modrá barva je barva ze všech mých oblíbených asi nejoblíběnější, i když s příchodem mých dcer mi nastalo dlouhé růžové období .... kéž by neskončilo :-))))))

    Holky...co s tou Žandou, já už se opravdu začínám bát.....????????

    Krásný večer.....pusýýýýýý všem Venda

    OdpovědětVymazat
  5. moje cesky ne umi rikat jak je pekna!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahooooja moje milá a děvčátka,

    ta je co? Něžná modrá kráska. Já miluju ty Tovje šaty co jim šiješ. By se líbily i mě ve větší velikosti. Chiii

    Moc zdravím a přeji krásné dny.
    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky holčičky, krásný dobrý večír ...

    Omlouvám se za nekázeň :o) ... v návštěvnosti ... ale jsem ráda, že nafotím výrobky a vložím nový příspěvek, víc momentálně nestíhám ... neb makáme na zahraděěěěěěěěěěěěě ... která je po zimě v zuboženém stavu :o(
    Hola holaaaaaaaaaaaaa, jaro volaaaaaaaaaa :o)
    Já se polepším, slubujuuuuuuuuuuuuu :o)
    A za Vaší přízeň moc DĚKUJŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ :o)
    Vážím si jí ...

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý večer, máte krásný blog, úžasný talent a perfektní písničku na uvítanou. Opravdu se velmi hodí k vašemu blogu, je to jako pohlazení pro duši. Mohu se zeptat jak se jmenuje? Je opravdu naprosto kouzelná (ta první) tak jako vaše výrobky, které jsou * DOKONALÉ *! Přeji hodně slunečných dnů, ať se ten váš talent od Boha dále rozvíjí (pokud se již zcela nerozvinul);-)
    PS: zaječice je kouzelná av tom modrém jí to velmi sluší.
    Předem děkuji :-)
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý večír ženy moje milé rozmilé,
    tak co to? toto? ... no některé účnice tu silně flákaj pravidelnou docházku ... nedá se nic dělat, pořádek musí být ... takže účnice Žanda, účnice Romča černý puňťas. Hooolky holky tož kdeee se tůláte? Já vím, že venku je krásně, sluníčko hřeje, je tam príma .. ale tu je též fajně a je Vás tu třeba. Tak prosím prosím přijďte zase mezi nás.

    Jinak hlásím, že mám umyté okna, pomytou kuchyň, zítra zbývající dvě místnosti, páčto mi přijde potencionální kupec na byt, tak v 10 h na mě myslete prosím ... jak to neprodáme, nebude žádné zařizování nového domečku, nebude tvoření a hlavně tu nebude ta usměvavá uzpívaná Jíťa Jitule ..ale pěkně protivná a zapšklá baba. Joo a taky jsem se zamilovala do jednich obkladůůů do koupelky od Aparici ... nemáte zkušenost s touhle značkou? A když jsme u toho, pokud byste měly nějaký tip na vybavení koupelky, kuchyně, sem s ním :o) ...chiiii děkuji.

    Jinak dobrou noc, já jdu ještě hledat sprcháč a tak a inspirovat se. Papa Jíťa

    OdpovědětVymazat