středa 2. března 2011

:o)

4 komentáře:

  1. Я в восхищении от Ваших работ!!! Все сделано с большим вкусом! Браво Мастеру!!!

    OdpovědětVymazat
  2. WOW, teda u vás se to ale množííííííííííííííííííííííííí :-)
    Posílám moc pozdravů Vladěnko
    Kač a spol.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Vladěnko, ženo moje rozmilá, hezký večír vinčuju. To je ale banda zaječí ... ty bych nechtěla honit, až vezmou do zaječích :) :). A ti malí prďoši .. ti jsou bájovííí a jak si někteří ještě vozíí prdélky v kočárku ..hmmm se někdo máá :).

    Jsem dnes vyřízen .. přeji Vám ženy krásný zbytek dne, krásnější ranko sluníčkové a mějte se moc príma. Pusy všem a Vladěnce zvlášť .. Jíťa

    OdpovědětVymazat
  4. "Poslušně hlásím příchod"...babule a šéfová :-),
    nejdříve vás všechny zdravím, a teď se budu už jen divit,co všechno se tu semlelo, sotva člověk výtahl paty z blogu :-). Takže za prvé koukám, že chov zajdů úspěšně (ne)kontrolovaně roste, já už fakt nevím, jak to komentovat, protože si připadám, jak ta Alenka v říši divů, nóó, takže že by Žanda v říši zajdů ?!?...za další jsem zjistila při zpětném poctivém čtení, že Klódy Žulíková má krásných 17 !!..ty brďo, je zajímavé,že žádné narozeniny mě nijak nezůstaly v paměti, jako ty sedmnácté...protože ten pocit absolutní svobody, té síly "že dokážu všecko a že nic není nemožné", na ten se nezapomíná...Sedmnáctiny jsou podle mě nejkrásnější věk..matura ještě celkem daleko..pleť pořádně napnutá :-)))..kluci pískají pod oknem...béééééééé,já to chci zpátky,ale s tím rozumem (no, rozumem...) a zkušenostmi, co mám teď...To by asi nešlo, že ? Takže "milá Klódynko, k narozeninám jen to nejlepší, přeju ti, ať se ti v životě daří, na tvé cestě co nejvíce dobrých lidí, a splnění všech tvých přání a ideálů...:-)"
    Rodičům přát nic nebudu, protože z genetického hlediska vzato..když dali své dceři každý po 50ti % svého nejlepšího já,tak vážně nechápu, na co si stěžují ...:-)))...na své já ?!?...Sorry,nemohla jsem odolat...:-)) Nóó tak jóó, pevné nervy vinčuju :-)))
    Tak zatím pápá, musím jít pracovat..á..už mě bylo po vás smutno, babky :-))

    p.s. s tebou si to, Vladí, za těch "už ti táhne na padesát" vyřídím, až tě uvidím :-))) Páč, víš co mě udržuje při životě ?!? ...To, že jsi o pár měsíců starší než já :-)))))))))))))))) Žanda :-)
    - nóó, a jestli je i tvoje mamina tak čupr...tomu říkám správný babinec :-)) Je to hezké...

    OdpovědětVymazat