pátek 8. dubna 2011

Tmavovláska andělská ...


... po delší době zase jedna tmavovláska ...
... přírodní, na přání :o)

7 komentářů:

  1. Tak ta je tedy krásná, mě se tyhle přírodní barvy tak moc líbí, jemná krásná, povedená.Někde v krásném pokoji plném drobností, a milých maličkostí se bude takle kráska vyjímat. Všem krásný dubnový víkend, snad přestane foukat ten děsný vítr a bude příjemné jarní počasí , KÁJA

    OdpovědětVymazat
  2. Vladěnko, ženo moje milá rozmilá, je nádherná ... nevím, proč ale vidím v ní Tebe :) ..
    Krásný víkend ženy Vám všem .. snad opravdu přestane fučet, jak píše Kájka a bude krásně. Tak nebo tak Vy se mějte krásněji než nejkrásněji. Pa Jíťa

    PS: No ženský ale tento týden žádný úlevy a sázím černý puňťase .. takže ... kdo tu chybí? Hmm Žaníková, Sabríková, Vendulíková, Zuzíková, Romíková .. noo to Vás pánučitelnica nepochválí ... takže v pondělí očekávám plnou účast a omluvňáky s sebou :o)

    http://www.youtube.com/watch?v=P_NpxTWbovE

    OdpovědětVymazat
  3. A beautiful angel, I love the hair!

    OdpovědětVymazat
  4. Ta je tak nádhernáááá!Normálně se mi chce jí pomazlinkovat!!!Hezký víkend Vám všem!

    OdpovědětVymazat
  5. Jíííítˇoooo,ty jsi na to kápla!!!! Já vidím taky Vladuš,pořád jsem si ji prohlížela a říkala jsem si,že mi je děsně povědomá,že už jsem ji viděla a pořááád přemýšlím kde a ted to víííím,fakt celá Žulíííková!!! Vladíííí,v tom můžeš vesele pokračovat,to je neuvěřitelné,taková nádhera,moc jsi se sobě povedla(hlavně nezačni tvořit známé,jelikož až by došla řada na mě tak by jsi spotřebovala kilometry látky a to by tě vyšlo dost draho,a nebyla by to ani taková nádhera,hi hi). No,budu si muset nějakou takovou krásku u tebe objednat!!! Holkýýý,kde jste??? Jíta se chystá puntíkovat,tak pozzzoooor!!
    Dneska jsme byli na otočku na chatě,holky to bylo tááák úúúžasnýýý,my jsme si to s prckem táák užili,to byla paráááda!!! Posílám vám všem pusy a pa pa pa Romík.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj holkýýýýýýýýýýýý :o)

    přeji všem krásnou neděli ... Venku je parádně a my si to taky užíváme, přesně jak píše Romča :o)
    S jarem jsem osedlala kolo a tak brouzdám lesem a užívám si přírodu ze sedla kola ... A POZOOOOOOR ráno mám s vkládáním nových příspěvků malé zpoždění, neb chodíme každé ráno běhat :o)))))))))) ... no jsem zvědavá jak dlouho nám to vydrží :o) ... zatím se držíme už skoro měsíc ... Jooooooooooo energii je třeba někde načerpat ... Zima byla dlouhá a já dala tolik energie do výrobků ... až se ozvalo zdraví ... tak že zvolňuji a regeneruji ... ať nezdegeneruji :o))))))))
    Jíťo snad to jako omluvenka postačí ... a bude mi prominuto, že se nyní vyskytuji na blogu méně než kdykoliv jindy ... moc se vám omlouvám ... ale potřebuji si odpočinout a načerpat nové síly, abych je pak mohla "naprat" do výrobků :o)))))))) ... Tvůrčích prázdnin je občas třeba :o)
    Všichni co máte objednáno se dočkáte ve slíbeném termínu, ale nové zakázky přijímám až na září ... s vyjímkou stálých zákazníků :o)))))))))) ... Tak že Romčo, pokud máš nějaké to přání, klidně písni, i vy ostatní :o)
    DĚKUJI ZA POCHOPENÍ :o)

    Vlaďka

    OdpovědětVymazat